HILOT MASSAGE

Hilot Massage behandeling


Flag_of_the_Philippines.svg
De-meest-gestelde-vraag

FILIPINO HILOT MASSAGE


​In de Filipijnse taal betekent "hilot" een verzachtende massage. Hilot is een traditionele Filipijnse genezingskunst welke gebruik maakt van massage, chiropractische manipulatie en kruidige medicaties om de mentale en fysieke gezondheid te herstellen. Deze vorm van traditionele behandeling was al populair in de Filipijnen ver voor de komst van moderne medicijnen en is nog steeds het alternatieve medicijn voor de mensen die kiezen voor de non-ivasieve en daarmee veiliger behandeling.


Het onderliggende geloof in de hilot massage is dat de meeste ziektes en kwalen van het lichaam komt door de innerlijke onbalans en disharmonie van het lichaam. De hilot masseur maakt gebruik van bepaalde aanrakingen om zo te identificeren waar de oorsprong van de pijn vandaan komt , dit wordt gedaan om zo een treffende behandeling te vinden tegen de pijn. 


Hoelang de hilot massage duurt is afhankelijk van het type gezondheidsprobleem dat behandelt wordt. Hiermee hangt ook het aantal benodigde massages mee samen.


Filipijnse hilot massage is niet alleen tegen gezondheid problemen of tegen stress maar ook, puur ontspannen. Het is een manier om het lichaam en geest in balans te brengen. 


Prijzen 30 minuten € 40,- en 45 minuten € 60,-

Healing experience with Hilot Maharlikan

Wat isHilot massage?

Hilot massage is een Traditionele Filipino massage, die al eeuwenlang in Filipijnen gebruikt is.Hilot is en oude inheems Filipino massage en ook genezing praktijk. Het is een combinatie van verschillende genezingstechnieken.Dit is kunst van genezen, zoals ook een deel van Filipino kultuur.Deze massage verlicht stress, en heeft ook ´ verjongende en genezingseffect’.Hilot massage geneest je lichaam en geest.


De gezondheidsvoordelen van Hilot

Hoewel de medische wetenschap als veel beter wordt beschouwd dan traditionele geneeswijzen, wordt aangenomen dat hilot een paar voordelen heeft die de ervaring de moeite waard maken om te proberen.

Verlicht spierpijn

Vaker zoeken Filippino's de hulp van een genezer om zichzelf te verlichten van aanhoudende spierpijn. Deze geneeswijze kan zowel bij volwassenen als bij kinderen worden toegepast.

Verlicht pijn van beknelde zenuwen

Een hilot-massage kan zich richten op beknelde zenuwen en omliggende gebieden om lichaamspijn te verminderen die is ontstaan ​​door stress en werk. Het kan ook helpen de zwelling van deze problemen te verminderen en onmiddellijke verlichting te bevorderen.

Helpt moeders herstellen van de bevalling

Een hilot-massage krijgen na de bevalling kan het lichaam van een moeder helpen te ontspannen en de bloedsomloop te verbeteren. Tegelijkertijd kan het ook emotionele verlichting en lagere niveaus van stresshormonen bieden.

Herstelt balans en harmonie in het lichaam

Er wordt aangenomen dat een hilot-massage een persoon helpt om meer innerlijke balans te krijgen. In sommige gevallen zoeken mensen het om problemen aan te pakken die verband houden met spirituele overtuigingen.

Een effectieve manier om te ontstressen

Net als andere soorten massages die mensen regelmatig in spa's krijgen, vinden veel Filippino's deze traditionele vorm van genezing ontspannend na de behandeling.

Verbeterde levensstijl

Een hilot heeft tot doel het lichaam te ontdoen van kwalen en andere problemen, waardoor individuen zich beter kunnen concentreren op dagelijkse activiteiten. Net als bij andere therapeutische massages, wordt aangenomen dat het een effectieve manier is om de algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

Vermindert vermoeidheid

Wanneer een hilot-massage uw kwalen vermindert, wordt de balans van het lichaam hersteld, waardoor een persoon een betere slaap kan krijgen. Tegelijkertijd wordt ook aangenomen dat deze behandeling de algemene stemming van een persoon helpt verbeteren.

Elimineert gifstoffen

Omdat de genezer je lichaam stimuleert, wordt aangenomen dat gifstoffen vrijkomen via de bloedcirculatie, wat kan helpen een snellere genezing in het proces te bevorderen. Krijg meer flexibiliteitNet als andere soorten therapeutische massages, ontspant een hilot-massage uw spieren en gewrichten, zodat u meer bewegingsvrijheid kunt krijgen.

De magie van hilot

Traditionele geneeswijzen worden vaak in twijfel getrokken in de wereld van de moderne geneeskunde, en het zou het beste zijn om dit te classificeren als een soort therapeutische massage. Dit betekent echter niet dat u de voordelen van deze praktijken volledig moet negeren. Wanneer gedaan door een professional, kan een hilot-massage verschillende helende voordelen voor het lichaam bieden.


Neem voor ernstigere spier- en botaandoeningen die medische aandacht nodig hebben, vandaag nog contact op met een van de orthopedische artsen van het Makati Medical Center voor gezondheidszorg en diensten van wereldklasse.

Al onze massages zijn NIET erotisch, vragen hierover worden NIET op prijs gesteld