HILOT MASSAGE

Hilot Massage behandeling


Flag_of_the_Philippines.svg
De-meest-gestelde-vraag

FILIPINO HILOT MASSAGE


​In de Filipijnse taal betekent "hilot" een verzachtende massage. Hilot is een traditionele Filipijnse genezingskunst welke gebruik maakt van massage, chiropractische manipulatie en kruidige medicaties om de mentale en fysieke gezondheid te herstellen. Deze vorm van traditionele behandeling was al populair in de Filipijnen ver voor de komst van moderne medicijnen en is nog steeds het alternatieve medicijn voor de mensen die kiezen voor de non-ivasieve en daarmee veiliger behandeling.


Het onderliggende geloof in de hilot massage is dat de meeste ziektes en kwalen van het lichaam komt door de innerlijke onbalans en disharmonie van het lichaam. De hilot masseur maakt gebruik van bepaalde aanrakingen om zo te identificeren waar de oorsprong van de pijn vandaan komt , dit wordt gedaan om zo een treffende behandeling te vinden tegen de pijn. 


Hoelang de hilot massage duurt is afhankelijk van het type gezondheidsprobleem dat behandelt wordt. Hiermee hangt ook het aantal benodigde massages mee samen.


Filipijnse hilot massage is niet alleen tegen gezondheid problemen of tegen stress maar ook, puur ontspannen. Het is een manier om het lichaam en geest in balans te brengen. 


Prijzen 30 minuten € 40,- en 45 minuten € 60,-

Al onze massages zijn NIET erotisch