Vlinder massage

Massage behandelingen


Vlinder Massage


De massage is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn en migraine, rug, nek of schouderpijn en algemene stress klachten. Het is gericht op harmonie en evenwicht; het lichaam wordt geprikkeld en ondersteunt zo het ‘zelfhelend vermogen’.

Tijdens de ontspannende vlinder massage wordt er een heerlijke (etherische) olie aangebracht. Het lichaam wordt zen met de omgeving en je wordt op je rug gemasseerd door middel van hele lichte strijkingen met drievingers. Hierdoor worden spanning en stress makkelijk losgelaten en zal u ultieme rust ervaren. Na de massage ervaar je vooral rust en voel je je weer ligt, zo ligt als een vlinder.

De vlinder massage is erg geschikt om samen te boeken met een gezichts massage of hoofdpijn massage.

Welke zorgt voor een ontspannen gevoel en verbeterd uw huidconditie. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en hoofdpijnklachten zullen vaak geheel verdwijnen.

Herboren en vol kracht kunt u de dag weer aan na de behandeling.

DE BESTE KWALITEIT

Ontdek onze unieke formule


Dag in dag uit alles geven wat erin zit, iedereen heeft een eigen motivatie om maar te blijven rennen en springen. Voor de een is het zijn baan of zijn onderneming en voor de ander zijn het de kinderen of de zorg voor anderen. Door de hectiek en drukte merken we niet eens hoe stressvol onze dagen eigenlijk zijn.


Wij van Deliciae willen u volledig loskoppelen van deze zorgen, al is het maar voor een paar uurtjes of een dag. Ontspannen is niet het doel, maar het middel. Ons doel is u een ervaring bezorgen waardoor u de dagelijkse hectiek volledig los kunt laten.


Ultieme ontspanning verzorgen waardoor de tijd even stil staat.

Prijzen van de vlinder massages zijn:


30 minuten voor €35,-