Klantenkaart

Vaste klanten van Deliciae kunnen gebruik maken van een klantenkaart. Bij een volle kaart (10 behandelingen), ontvangt u bij uw volgende bezoek een korting van € 20,00.


 

VRAAG BIJ UW EERSTVOLGENDE BEZOEK NAAR DE KLANTENKAARTAan de electronische klantenkaart zijn geen kosten verbonden. De kaart is alleen verkrijgbaar in de praktijk indien u een behandeling ondergaat. De kaart wordt na elke behandeling bijgewerkt. Als de kaart na 10 behandelingen vol is ontvangt u bij uw volgende behandeling € 20,00 - korting. De korting kan alleen verkregen worden bij een volle kaart. De kaart kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen en is niet inwisselbaar voor geld. De stempels verkrijgt u bij dezelfde typen behandelingen, dus u kunt diverse klantenkaarten krijgen. Bij massagebehandelingen geld een korting van 20% op een volle kaart.

Naamloos-1a
Naamloos-2a
Naamloos-3
HIFU2

Annuleren van een afspraak

Uw afspraak kunt u kosteloos tot uiterlijk 24 uur voor aanvang annuleren. Het annuleren kan alleen per mail of telefonisch. Bij no-show zullen de kosten van de behandeling in rekening worden gebracht middels een factuur.

Allergie

Geef voor de behandeling aan of je een allergie hebt in verband met een mogelijke reactie op de olie. Er wordt dan met een neutrale basis olie gemasseerd. Twijfelt u of u gemasseerd kunt worden raadpleeg dan eerst uw arts.

Wanneer mag er niet gemasseerd worden?
Bij koorts, door masseren wordt de doorbloeding bevordert waardoor de koorts wordt verergerd.
Ontsteking van het te behandelen gebied.
Trombose in het te behandelen gebied.
Bij een tumor in het te behandelen gebied, dit is om te voorkomen dat door het masseren mogelijke uitzaaiing wordt gestimuleerd.
Bij spataders.
Bij zwangerschap.
Bij twijfel is het verstandig om eerst uw arts te raadplegen.

Indien u informatie achterhoudt over eventuele ziektes of blessures kunt u mij niet aansprakelijk houden voor gevolgen tijdens of na de massage.

 

Bij Massage Praktijk Deliciae worden GEEN erotische massages gegeven.


Kleding

Alleen die kleding wordt uitgedaan waar u gemasseerd wordt. Uw ondergoed houdt u aan. Bij vrouwen wordt het bh-bandje los en weer vastgemaakt op de massagetafel.

Zorg er voor dat uw mobiele telefoon is uitgeschakeld.

Draag geen sieraden of strak zittende kleding.

Waarom Deliciae?

Hulp bij de juiste keuze.


Waarom nog langer wachten en er eindeloos over piekeren. Ervaar de verschillende behandelingen en u merkt direct het verschil.

Start de reis naar een jongere, zichtbaar gezondere huid en zie de rimpels, vlekjes en oneffenheden verdwijnen.


Lees meer