Nieuw


Op deze pagina vind je alle nieuwe behandelingen in de praktijk.


Adres - Roermondseweg 7  6004 AN Weert


info@deliciae.nl

Tel: 06-51847738


Gay-Pride-Regenboogvlag_9FD5399F-D11B-3D4B-A658-C04C180989FB

Nieuw


Onze duo middagen


Wilt u ook een wellness middag samen beleven?


Klik dan in de balk op Duo middag

Aztec Secret Indian Healing Clay masker 100% Natuurlijke Betonine Clay - New Formula


Aztec Secret Indian Healing Claystaat bekend als ’s wereldsmeest effectieve gezichtsreiniger/body en (haar)masker. Bestaat uit100% natuurlijke calcium bentoniet klei.

Bentonietklei is een modderachtige substantie afgeleid van vulkanisch as. Het wordt soms gebruikt in de verzorgingsindustrie als gezichtsmasker of bodymasker. Bentonietklei kan ook voor haar worden gebruikt als een natuurlijke manier om vocht toe te voegen en gifstoffen te verwijderen.

De poriën worden diep gereinigd en het verstevigt de huid. Helpt het tegengaan van huidproblemen zoals acné,maar ook blauwe plekken, wonden, eczeem,psoriasis en sinaasappelhuid/cellulite.

De Indian Healing Clay wordt niet alleen gebruikt voor het gezicht en lichaam, maar ook als maskervoor het haar.


Voordelen:

– Trekt gifstoffen, onzuiverheden enophopendehaarproducten uit het haar

– Opent de haarschubben waardoor het product beter wordt opgenomen

– Helpt bij het definiëren van dekrullen

– CG vriendelijk

Healing experience with Hilot Maharlikan

Wat isHilot massage?

Hilot massage is een Traditionele Filipino massage, die al eeuwenlang in Filipijnen gebruikt is.Hilot is en oude inheems Filipino massage en ook genezing praktijk. Het is een combinatie van verschillende genezingstechnieken.Dit is kunst van genezen, zoals ook een deel van Filipino kultuur.Deze massage verlicht stress, en heeft ook ´ verjongende en genezingseffect’.Hilot massage geneest je lichaam en geest.


De gezondheidsvoordelen van Hilot

Hoewel de medische wetenschap als veel beter wordt beschouwd dan traditionele geneeswijzen, wordt aangenomen dat hilot een paar voordelen heeft die de ervaring de moeite waard maken om te proberen.

Verlicht spierpijn

Vaker zoeken Filippino's de hulp van een genezer om zichzelf te verlichten van aanhoudende spierpijn. Deze geneeswijze kan zowel bij volwassenen als bij kinderen worden toegepast.

Verlicht pijn van beknelde zenuwen

Een hilot-massage kan zich richten op beknelde zenuwen en omliggende gebieden om lichaamspijn te verminderen die is ontstaan ​​door stress en werk. Het kan ook helpen de zwelling van deze problemen te verminderen en onmiddellijke verlichting te bevorderen.

Helpt moeders herstellen van de bevalling

Een hilot-massage krijgen na de bevalling kan het lichaam van een moeder helpen te ontspannen en de bloedsomloop te verbeteren. Tegelijkertijd kan het ook emotionele verlichting en lagere niveaus van stresshormonen bieden.

Herstelt balans en harmonie in het lichaam

Er wordt aangenomen dat een hilot-massage een persoon helpt om meer innerlijke balans te krijgen. In sommige gevallen zoeken mensen het om problemen aan te pakken die verband houden met spirituele overtuigingen.

Een effectieve manier om te ontstressen

Net als andere soorten massages die mensen regelmatig in spa's krijgen, vinden veel Filippino's deze traditionele vorm van genezing ontspannend na de behandeling.

Verbeterde levensstijl

Een hilot heeft tot doel het lichaam te ontdoen van kwalen en andere problemen, waardoor individuen zich beter kunnen concentreren op dagelijkse activiteiten. Net als bij andere therapeutische massages, wordt aangenomen dat het een effectieve manier is om de algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

Vermindert vermoeidheid

Wanneer een hilot-massage uw kwalen vermindert, wordt de balans van het lichaam hersteld, waardoor een persoon een betere slaap kan krijgen. Tegelijkertijd wordt ook aangenomen dat deze behandeling de algemene stemming van een persoon helpt verbeteren.

Elimineert gifstoffen

Omdat de genezer je lichaam stimuleert, wordt aangenomen dat gifstoffen vrijkomen via de bloedcirculatie, wat kan helpen een snellere genezing in het proces te bevorderen. Krijg meer flexibiliteitNet als andere soorten therapeutische massages, ontspant een hilot-massage uw spieren en gewrichten, zodat u meer bewegingsvrijheid kunt krijgen.

De magie van hilot

Traditionele geneeswijzen worden vaak in twijfel getrokken in de wereld van de moderne geneeskunde, en het zou het beste zijn om dit te classificeren als een soort therapeutische massage. Dit betekent echter niet dat u de voordelen van deze praktijken volledig moet negeren. Wanneer gedaan door een professional, kan een hilot-massage verschillende helende voordelen voor het lichaam bieden.


Neem voor ernstigere spier- en botaandoeningen die medische aandacht nodig hebben, vandaag nog contact op met een van de orthopedische artsen van het Makati Medical Center voor gezondheidszorg en diensten van wereldklasse.30 MINUTEN € 40 EURO

45 MINUTEN € 60 EURO

index12
hilot
77a047532ea414d728a82b35b0dc5731
hilot1
De-meest-gestelde-vraag
filipijnen-en-borneo-reis
Flag_of_the_Philippines.svg
asian-massage-logo

Onze nieuwe Areslite ice diode laser voor de totale ontharing

received_279157237678764
received_265350375751746
received_759158811907089

De Tao Qigong:


De 30 minuten: de rug massage waarbij de qigong houten gebruikt worden met na afloop een glas water..

De 45 minuten zoals de 30 met vooraf een Biologische Matcha Thee.

De 60 minuten zoals de 45 minuten waarbij de massage langer duurt.


De massage is heel ontspannend...


Taoïstme

Energetische massage is afkomstig uit oosterse landen als China, Japan en India. In deze landen is het al eeuwenlang bekend dat ieder mens een energetisch lichaam heeft en een eigen verdeling van de energie in het lichaam. In de oosterse geneeskunst is het al duizenden jaren bekend dat er door je lichaam verschillende meridianen lopen. Deze worden ook wel energiebanen genoemd. De meridianen vervoeren dan ook de energie door heel je lichaam. In deze banen kunnen weer blokkades ontstaan. Vooral in onze huidige, drukke maatschappij kan een energetische massage helpen tegen veelvoorkomende klachten als stress en spanningen die blokkades in ons lichaam veroorzaken. In ons drukke leven is het eigenlijk onmogelijk om steeds in een volledige balans te blijven. Dit komt door het drukke leven en de veelheid aan verontreinigingen, als bespoten groenten, luchtverontreiniging en hormonaal bewerkt vlees. Deze factoren zorgen allemaal voor een disbalans in ons lichaam.Maak kennis met Qi gong:


30 minuten € 20 euro

45 minuten € 25 euro

60 minuten € 30 euro

Microneedling


Bij het verouderen wordt de huid ook minder elastisch. Dat komt doordat de huid in de loop der jaren minder collageen en elastine produceert. De huid wordt slapper, krijgt meer rimpels en verliest volume. Om je huid toch jong en fris te krijgen, vinden wij microneedling een fantastische behandeling. We leggen hieronder uit waarom.Wat is microneedling?

Ten eerste het belangrijkste: wat is microneedling nu precies? Om goed te beginnen stellen we graag allereerst de Dermapen voor. Deze pen gebruiken wij in onze behandelingen. Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van zeer fijne naaldjes. Zo heeft de Dermapen al deze fijne naaldjes dicht op elkaar, zodat de pen heel precies gebruikt kan worden. Deze naaldjes vibreren op een hoog tempo in de huid. Hierdoor wordt de huid uitgedaagd om zich te herstellen en collageen te gaan aanmaken. Het effect van de microperforaties is een versnelde celdeling, waardoor de huid een nieuw laagje krijgt.Waar wordt microneedling op toegepast?

(Acne)littekens

Littekens

Cellulitis

Striae

Rimpels en fijne lijntjes

Verslapte huid

Grove Poriën

Pigmentvlekken

Melasma, ook wel zwangerschapsmasker genoemdWat kun je tijdens en na de behandeling verwachten?

Resultaten van de behandeling zijn; gladdere, frissere huid, verfijning van grove poriën, rimpels en fijne lijntjes, verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekken, opvulling van acnelittekens, gladder maken van operatie of traumatische littekens.

De huid ziet er direct rood uit, dit kan 3 tot 4 dagen aanhouden. De huid kan na de behandeling wat warm en prikkelend aanvoelen, alsof er te lang in de zon is gezeten. Na een intensieve behandeling kunnen enkele kleine ontstekingen, puntbloedinkjes en/of kleine blauwe plekjes ontstaan, dit is niet ernstig en trekt vanzelf weer weg. De huid wordt direct na de microneedling behandeling gekalmeerd met een verkoelend collageen vliesmasker, waardoor het herstel meteen kan beginnen. Na de eerste microneedling behandeling kan je huid iets gaan vervellen, kleine huidschilfers die je met een scrub mag verwijderen. Al vanaf de eerste behandeling is een verbetering van de huid te zien, die met elke behandeling duidelijker toeneemt. De huid moet enkele weken na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon met een hoge SPF. Het herstelproces neemt na elke behandeling 12 tot 16 weken in beslag.

Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om het collageen en elastine aan te maken. Dit proces kan een aantal maanden duren.Het resultaat van microneedling uit zich in:

een meer gladde en frisse huid

fijnere poriën

minder rimpels en fijne lijntjes

verbetering van de huidstructuur

vermindering van pigmentvlekken

opvulling van (acne)littekens

vervlakking van operatie- of traumatische littekens


Is microneedling pijnlijk?

De microneedling behandeling kan op sommige delen van het gezicht een beetje pijnlijk zijn. Maar omdat we de Dermapen in beweging houden, is het goed te hebben. Een verdovende crème zou daarbij ook verlichting kunnen geven. Deze mag je zelf aanvragen bij je huisarts en minimaal 1 uur voorafgaand aan de microneedling behandeling aanbrengen. Anders hebben wij er ook voor 15,- per behandeling.Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het beste resultaat wordt bereikt in 4 tot 6 behandelingen. Dit is echter ook afhankelijk van het huidprobleem en de huidverzorging die je thuis gebruikt. Voor een microneedling behandeling is het daarom verstandig om een intakegesprek in te plannen, zodat we een passend advies kunnen geven.Wat zijn de kosten van een microneedling behandeling? 

Microneedling gehele gezicht € 125,00

Microneedling zone € 75,00

3 behandelingen € 300,00

5 behandelingen € 425,00

10 behandelingen € 750,00Actieprijs:


Microneedling gehele gezicht € 75
Cryolipolise vetbevriezings actie:


Wilt u ook weer stralend aan het zwembad liggen in uw bikini?

Die kleine vet rolletjes laten verdwijnen?

Dan is een cryolipolise behandeling de perfecte behandeling voor u. Op een veilige manier bevriezen we uw vetcelen, die uw lichaam deerna zelf verwijdert.


5 behandelingen oftewel 5cm omtrek van €750 nu voor €400


Laser ontharings actie:


-Brazilian van €350 nu voor €250


-Oksels van €350 nu voor €250


-Onderbenen van €450 nu voor €350


-Bovenbenen van €450 nu voor €350


-Beide armen van €550 nu voor €450


-Gezicht van €550 nu voor €450


Dit is een jaar actie wat inhoud dat u deze prijs betaald en hiervoor 10 behandelingen krijgt in 365 dagen verspreid.


permanente-ONTHARing
Hccdf73d31f554cdd9d18f677bb2549e74
Hd6875318c1e5432c92a5d2798ff1f438g
Haaad2d07fff9474f9f605f4203ad142br
H2a3ce16680ff4b0a8fd12e89caefecccM
H3025cfd7d6154cefac6d1225242fa4dfX
H6bd705bfaaf9403592f81b109d4d763ch
Hc97d29bf03be4152af9af3d4bfd3ea12f
He9e24e17455349b6a9584baf0fc44120C

De aller nieuwste Pico Laser

532nm: Voor behandeling van epidermale pigmentatie zoals sproeten, Ouderdoms vlekken, Zwangerschaps maskers, etc.
1064nm: Voor behandeling van tattoo verwijdering, dermal pigmentatie en behandelen van bepaalde pigmentaire omstandigheden zoals Nevus van Ota en Hori's.
1320nm:Voor behandeling van mee-eter verwijderen, huidverstrakking en whitening, huidverjonging, rimpel verwijderen, krimpen poriën, acne behandeling.532nm: Pigment verjagen.

1064nm: Tattoo verwijderen: kan verwijderen zwart, blauw, bruin en rood tattoo pigmenten op Wenkbrauw, eyeline, lipline en andere delen van het lichaam.

1320nm: Skin verjonging: laser facial, grote poriën reductie, gezicht whitening, elimineren de leeftijd pigment, vlek, moedervlek, en pigment veranderingen etc.

IMG-20210712-WA0004
shutterstock_1293500437-800x300
laseren-kalknagel
165579559_892525694920136_2598073266818079132_n
165057134_892525728253466_1158153850251588893_n

QTS 980nm Diode Laser Nd:Yag


De laser speciaal voor kalknagels te behandelen. Voor meer informatie klik hier.

Omdeze nieuwe machine te introduceren zijn er actie prijzen.


Kosten van de behandeling:

8 tot 10 teennagels € 150,- per behandeling

6 tot 8 teennagels € 125,- per behandeling

4 tot 6 teennagels € 100,- per behandeling

2 tot 4 teennagels € 90,- per behandeling

1 nagel € 75,- per behandeling


Miconazolnitraat crème: € 18,95 nu voor € 15,-


De actie prijzen zijn:

8 tot 10 teennagels € 90,- per behandeling

6 tot 8 teennagels € 80,- per behandeling

4 tot 6 teennagels € 65,- per behandeling

2 tot 4 teennagels € 50,- per behandeling

1 nagel € 35,- per behandeling


Je hebt gemiddeld 3 tot 5 behandelingen nodig mocht er een zesde aan te pas komen is deze gratis!

Gezichtsbehandelingen de Prijzen:


Basic:

Deal €25 euro voor 45 min:

Oppervlakte reiniging ( milk, lotion)

Als de huid een peeling nodig heeft dan de soft peeling

Uit reiniging van de huid

De overige tijd masseren

Basic+:

Deal €35 euro voor 45 min:

Oppervlakte reiniging ( milk, lotion)

Peeling en de soft peeling

Uit reiniging van de huid

De overige tijd masseren


Enjoy:

Deal €50 euro voor 60 min:

Oppervlakte reiniging (milk, lotion)

Peeling: soft peeling of de glycolic lysing

Uit reiniging van de huid als nodig.

Het apparaat instellen op de RF of de plasma

Afsluiten met een masker, tijdens het masker kan er een massage van de handen worden gedaan

Enjoy+:

Deal €65 euro voor 60 min:

Oppervlakte reiniging (milk, lotion)

Peeling: soft peeling of de glycolic lysing

Uit reiniging van de huid als nodig.

Het apparaat instellen op de RF en de plasma

Afsluiten met een masker, tijdens het masker kan er een massage van de handen worden gedaan


Max:

Deal €75 euro voor 75 min

Oppervlakte reiniging (milk, lotion)

Peeling: soft peeling of de glycolic lysing

Als de huid het toelaat kan je met de vacuumzuig de huid uitreinigen

Uit reiniging van de huid als nodig.

Het apparaat instellen op de RF of de plasma

Afsluiten met een masker, tijdens het masker kan er een massage van de handen worden gedaan


Acne:

Deal €50 euro voor 60 min

Oppervlakte reiniging (milk, lotion)

Peeling: de glycolic lysing

Uit reiniging van de huid als nodig.

Afsluiten met een masker, tijdens het masker kan er een massage van de handen worden gedaan
Andere behandelingen schouder en of rug enz zijn in overleg tijdens een intake.

prijzen vanaf € 75,-