HIFU

4D HIFU Behandelingen

70785512_683258012174558_7603127368542060544_n
70902306_683258058841220_20311548882845696_n
anti-aging-therapie-uitleg-5217640d
beforeafterhifu
imageshh
thumb_IMG_5079_1024
ultherapy1
ultherapy-image
age-spots
Schermafbeelding-2018-05-18-om-14.11.51
ulfit_details

Algemen informatie over de 4D HIFU machine en de behandeling.High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) is het stuk weefsel in de huid die strak wordt getrokken door een chirurg bij een facelift. De intensieve ultrageluid energiepulsen worden in de diepere lagen van de huid afgegeven. HIFU lifting werkt op drie lagen, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. SMAS staat voor Superficiaal Musculo- aponeurotic System. Het kan de resultaten bereiken van een facelift zonder injecties of plastische chirurgie, echter hangt dat van de verslapping van de huid en de leeftijd af. Een extra bonus van deze methode is dat je na de behandeling gewoon weer verder kunt gaan met je dagelijkse bezigheden. Deze techniek kan worden toegepast bij mensen van alle huidskleuren, in tegenstelling tot die van lasers en intense puls lichten.
Met thermische energie die compleet veilig is, wordt het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt én het langdurig effect ontstaat.
Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid.
Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie.Resultaten van HIFU Lifting:
Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat wordt zichtbaar na 2 à 4 maanden tot zelfs na 6 maanden worden nog verbeteringen geconstateerd.
Rimpels zijn duidelijk minder zichtbaar tot weg. De huid is duidelijk gelift.
Bij een lift van de wenkbrauwen krijg je een opener, uitgeruste en frissere blik.
De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën, en een strakkere huid.
Het vermindert rimpels rond het voorhoofd, ogen, mond,… Lift en verstevigt de huid van de wangen. Verbetert huidelasticiteit en contouren van het gelaat. Ook verstevigt het afhangende kaaklijn en vermindert hamsterwangen. Lift en verstevigt de huid op voorhoofd, lift de wenkbrauwen. Verbetert de huidstructuur, maakt de huid helderder en frisser. Vermindert rimpels en voorkomt veroudering in de nek

De behandeling is niet geheel gevoelloos, er is een warmte prikkeling voelbaar. Wij adviseren voor de behandeling een paracetamol 800-1000mg in te nemen.Voordelen van de HIFU:


Snelle en korte behandelingstijd: 60 minuten voor gezicht en hals.

Strakker maken van onderhuids SMAS weefsel (spieren, onderhuids vet en bindweefsel).

Geen beschadiging aan de oppervlakte van de huid.

Geen herstelperiode, de huid kan in het begin wat rood zijn maar zal zich daarna spoedig herstellen.

Geen injecties.

Vervangt de traditionele chirurgische lift met een niet invasieve techniek.

Keert de verslapping, verzakking en andere tekenen van veroudering.

Stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collagenen.

Voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

Overtollige huidverwijderen o.a. op buik.

Littekens door acné vervagen of verdwijnen zelfs.

Actieve acné wordt stil gelegd.

Straie vermidert of trekt langzaam weg.

Donkere kringen worden minder.

Xanthelasma (palpebrarum) is een geel bultje wat rond de ogen kan ontstaan.

Pigmentvlekken worden minder.


Slechts één behandeling nodig, het volledige resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden vanaf de 2e maand en zal minimaal 1 tot 2 jaar daarna zichtbaar blijven. Afhankelijk van leeftijd, conditie van de huid. Leefwijze, roken enz.Voor wie is de behandeling niet geschikt?

Hifu therapie is niet geschikt voor mensen die onlangs behandeld zijn met injectables: de behandeling zorgt ervoor dat de producten versneld afgebroken worden, zonde! Je kunt wel eerst een behandeling met Hifu ondergaan en nadien injectables gebruiken. Als je in het verleden bent behandeld met permanente fillers of er zijn implantaten geplaatst, is het onverstandig met de Hifu te behandelen in dat gebied. En als er een actieve infectie is (denk bv aan een koortslip), uitgebreide acne of wanneer er wondjes zijn in het te behandelen gebied, is deze behandeling niet geschikt. En zoals altijd zijn we logischerwijs terughoudend met behandelen bij mensen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Bij mensen met een heel donkere huid (huidtype 5 en 6) zijn we voorzichtig omdat door de toegebrachte warmte in de huid toch donkere vlekken zouden kunnen optreden, maar we kunnen zeker behandelen.

1. geïmplanteerde pacemaker of andere soortgelijke elektronische apparetus en hartritmestoornissen.
2. Zwangere vrouwen.
3. In de afgelopen 9 maanden orale isotretinoïne behandeling waren (Accutane / Roaccutane / Oratane).
4. Interne filler, als de bovenzijde met goud implantatie, is het niet raadzaam te doen.
5. Ernstige hart-en vaatziekten, lever, nieren, insufficiëntie, diabetes, hyperthyreoïdie patiënten.
6. operatiewond niet genezen.
7. Patiënten met vergevorderde kanker.
8. Het effect van onrealistische.

9. Mensen die reeds zzijn behandeld zijn met botox en filler.

10. Stollingsstoornissen.

11. Immuumsysteem stoornissen.

12. Allergieën.


Het is verstandig vooraf te overleggen als je een auto-immuunziekte, epilepsie hebt of bloedverdunners slikt. We zullen dan samen bespreken wat verstandig is.


Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Indien nodig kan er lokale verdoving worden gegeven. De meeste patiënten beschrijven het gevoel tijdens de behandeling als lichte tot matige prikkeling of een gevoel van warmte onder de huid.Is de behandeling veilig?

Ultrasone energie wordt in de medische wereld al meer dan vijftig jaar gebruikt onder meer bij het volgen van de zwangerschap. Ook bij prostaat kanker bij mannen word deze ingreep al jaren succesvol uitgevoerd. Wetenschappelijk klinisch onderzoek heeft de veiligheid van deze therapeutische laatste toepassing aangetoond. Voordat u de behandeling ondergaat, is er altijd een consultatie bij de therapeut.


Voor de behandeling:

Kom uitgerust naar de behandeling toe. Half uur van te voren 800 tot 1000 Mg paracetamol innemen. En gelieve Make-Up loos naar uw behandel afspraak komen.

Na de behandeling:

Er zijn geen complicaties. Deze behandeling kan bij wijze van spreken tijdens de lunchpauze worden uitgevoerd.

Direct na de behandeling kan de orde van de dag hervat worden. De huid kan direct na de behandeling soms wat roodheid vertonen maar dit trekt snel weer weg. De dagen erna kan de huid soms wat gevoelig zijn, dat is een goed teken want dan is de behandeling effectief geweest. Na ongeveer 2 tot 3 maanden zal het optimale resultaat zichtbaar zijn.


EXTRA INFO:
Complicaties: lichte roodheid.
Complicaties: lichte zwelling maximaal 48 uur.
Verzorging week 1 iedere dag een hydraterend masker.
Verzorging week 2 om de dag een hydraterend masker.
Verzorging week 3 om de 3 dagen een hydraterend masker.

Advies: 12 uur na de behandeling geen make-up.
Advies: 24 uur na de behandeling niet sporten of sauna.
Advies: 24 uur geen alcohol voor en/of na de behandeling, tevens niet roken!
Advies: 48 uur na de behandeling niet zonnen of zonnebank.
Advies: vermijd extreme koude of hitte temperaturen.


Over Deliciae:

De praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde in Weert, beroept zich op het beste van zowel de hightech westerse als de eeuwenoude oosterse geneeskunde. Je kunt er terecht voor diverse cosmetische en medische behandelingen, van figuurcorrectie en ultrasound-therapie tot massages en tandenbleken. Er is ruime parkeergelegenheid voor het pand. Deliciae betekent een schone en veilige omgeving voor u om lekker te ontspannen. Wij doen er alles aan om een goede hygiëne, veilige apparatuur en een prettige sfeer te waarborgen. Een bezoek aan Deliciae blijft echter altijd voor eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade. Evenmin wordt aansprakelijkheid aanvaard voor schade aan mensen of goederen ontstaan in het complex.