KRX

‘In harmonie met de natuur’ is het motto van Ernani Lata.


Ernani biedt alleen producten aan van hoge kwaliteit, met zoveel mogelijk natuurlijke, werkzame ingrediënten en betaalbaar voor u en voor uw klanten. Al onze producten zijn gericht op daadwerkelijke huidverbetering en doen wat ze beloven! Ernani verkoopt 100% biologische ECOCERT gecertificeerde producten. Daarnaast verdeelt Ernani het Koreaanse merk KRX. Cosmeceuticals die vegan of natuurlijk zijn met zeer hoge percentages aan werkzame stoffen.KRX Aesthetics

KRX Aesthetics,staat voor Korean Prescription (rx). Cosmeceuticals met een zeer hoog gehalte aan werkzame ingredienten. Veelal 100% vegan of natuurlijk. Volledig gericht op het aanpakken van verschillende huidproblemen. KRX richt zich op professionele salon- en klinische producten.


KRX Aesthetics werkt samen met de beste Medical Skin Professionals om veilige en effectieve producten te kunnen formuleren. De producten worden vervaardigd in een KFDA en ISO gecertificeerd laboratorium, zijn opgenomen in het CPNP en bij het Maleisische ministerie van Volksgezondheid geregistreerd. KRX is lid van de Korean Vegan Association en heeft een holistische werkvisie.Carboxy therapieWat is Carboxy therapie?

Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Het zit in de lucht die weinademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bijverbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing van kooldioxide is eenrevolutionair CO2 gel masker om de huid jonger te maken door deze vanbinnenuit van zuurstof te voorzien. De donkere kringen rond de ogenverminderen en de huid wordt strakker en egaler.


Niet voor niets verkiezen beroemdheden deze behandeling boven de meeragressieve en invasieve verjongingsmethoden (lasers, facelifts enz.).
________________________________________________________________________________________________________________________________________
GreenSea PeelWat is een Green SeaPeel?

Een 100% biologischepeeling zonder chemische middelen en/of zuren om uw huid op eennatuurlijke manier te helpen vernieuwen en te verjongen. Het productwordt puur uit de zee geoogst en bestaat uit oa: DurvillaeaAntarctica-extract, algenextract en ‘gehydrolyseerde siliciumspicula’s’. Spicula zijn de microscopische naaldjes van eengedroogde zoetwaterspons, die zorgen voor een milde en gecontroleerdeontstekingsreactie in de huid met een huidvernieuwing alseindresultaat.

Voor de voeding enverzachting wordt er een poederoplossing van hyaluronzuur, glucaan enallantoïne gemengd met een activator. Dit mengsel wordt op de huidals masker aangebracht en kort in de huid gewreven. De huid zal -netals bij micronaaldjes- worden gestimuleerd en zal hierdoor debovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderen.

In tegenstelling totchemische peelings (welke gebaseerd zijn op pH en zuurgraad), werktde Green Sea Peeling door cellen te stimuleren, oude huidcellen teontgiften en nieuwe huidcellen te herstellen.

Voor wie is dezebehandeling geschikt?

Voor alle huidtypen

Voor fijne lijntjes,rimpels

Voorouderdomsvlekken, hyperpigmentatie, melisma

Voor dikke,verhoornde, ruwe huid

Voor een vette huid,overmatig talg

Voor acne huid,onzuiverheden, grove poriën

Voordelen van deGreen Sea Peel

Ziet uw huid erfrisser, egaler en stralender uit.

Heeft de huid eenmooie en glanzende huidstructuur

Is de diepte vanrimpels en lijnen aanzienlijk verminderd

Heeft u gladdere enstrakkere huid

Wordt de productievan collageen, elastine en hyaluron verhoogd

Is de huid helderder

Zijnouderdomsvlekken, pigmentvlekken en verkleuring vervaagd

Is de onrustige huidgekalmeerd

Zijn er minderonzuiverheden en is kans op verstoppingen verkleind, doordat de dodehuidcellen van de huid zijn verwijderd

Zal uw huid in staatzijn meer vocht vast te houden