Cursussen

Cursus Ice Diode Laser
Kennismaken en weken met de ice diode laser.


Opleidingsboek

Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt

Certificaat


Duur van de opleiding:2 dagen

Lestijden:10:00-16.30 uur

Modellen 1-2 voor praktijk


In het pakket zitten de volgende onderdelen:

Opleidingsboek

Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt

Certificaat


Gebruik tijdens de cursus van reinigingsproducten: ( Sterillium, dettol huiddesinfectans, mondmasker, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen, wegwerpstoelhoes). Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, bandeau, beschermbrillen, stoelhoes) wij verzorgen dat alles aanwezig is..

Alle producten waar jij tijdens de cursus mee gaat werken, worden eerst getest. Hierdoor werk je met de beste producten en ben je verzekerd van de juiste spullen voor alle opleidingen.


Graag verwelkomen wij u voor de cursus permanent ontharen met de diode ice laser. De diode ice laser heeft een handstuk dat koelt tot -10 graden en heeft 3 verschillende golflengte. Een van de nieuwste, pijnloze en meest effectieve techniek van permanente ontharing. Onze cursus omvat alle training om u een grondige kennis te geven van de diode laser ontharingsmachine, de huidtypes en de haartypes.

Om professioneel te werken met de diode ice laser, moet u de theorie achter de procedure begrijpen, zodat u alle vragen tijdens een eerste consult met een klant kunt beantwoorden. Het is belangrijk om een cliënt gerust te stellen dat de ice diode laser werkt en dat de cliënten behandeld worden door een specialist op het gebied van permanent ontharen.


Tijdens de training vertellen wij over de wetgeving, normen en richtlijnen van het laseren. Een bijzonder belangrijk aspect zijn de hygiëne, veiligheidsmaatregelen en beschermingsmaatregelen die aanwezig moeten zijn voordat u de nieuwe behandeling aanbiedt. meer informatie over de cursus en het apparaat.

Wij kunnen ook uw machine verzorgen, na het behalen van het certificaat met 20% korting.


Inhoud cursus diode ice Laser 3 golflengte:

Theorie:

Anatomie, fysiologie en dermatologie

Product en materiaalkennis

Hygiëne, Arbo en Milieu

Communiceren en adviseren

informed consent formulier

Indicaties en contra-indicaties

Behandelplan opstellen

Groeifasen en haar soorten herkennen


Zeer praktijkgericht:

Huid- en haaranalyse (o.a. aandoeningen)

Oppervlakte reiniging

Permanent ontharen (o.a. gezicht, nek, bikini, borst en lichaam)


Instellen laser apparaat

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de machines van WinkonLaser Technology. Door de hoge kwaliteit van de machines kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau.


Certificaat
Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat.


Verplichte voorkennis of opleiding
Bij de cursus ontharen is een vooropleiding niet nodig om deze cursus te volgen

Erkend leerbedrijf. Doelgericht op de praktijk.

De cursus wordt in kleine groepen gegeven maximaal 4 personen

Kosten € 500,- p.p.


Zonder verwijzing naar de cosmetisch therapeut, kan dat?


Regelmatig krijg ik de vraag of er zonder verwijzing een afspraak voor huidtherapie kan worden gemaak? Bij ons kan dit! 


Wel of geen verwijzing?


Wellnessen zijn voor de meeste behandelingen direct toegankelijk. Dat wil zeggen: zonder een verwijsbrief van de huisarts. Het voordeel hiervan is dat u op eigen initiatief een afspraak kunt maken. Voordat een behandeling van start gaat, zal er eerst een intake plaats vinden. Deze intake kost € 35,- en wordt in mindering gebracht bij de eerste behandeling. Tijdens dit gesprek wordt uw hulpvraag besproken en nemen we een algemene gezondheidsvragenlijst met u door. Nadat wij uw hulpvraag hebben beoordeeld kan in de meeste gevallen direct een behandelplan worden opgesteld. De behandeling kan vervolgens snel van start gaan. Mocht er geen indicatie zijn voor behandeling dan sturen wij u alsnog door naar uw huisarts. Na een intake kan meestal de eerste afspraak op korte termijn ingepland worden.


Na uw behandeling dient u direct de factuur te betalen. Dit is alleen per pin mogelijk!!.


Wanneer uw afspraak niet door kan gaan, dient u 48 uur van tevoren de afspraak te annuleren. Annuleert u de afspraak na die tijd, of helemaal niet; dan worden er kosten in rekening gemaakt.Cosmetische behandelingen worden per 2020 niet meer vergoed door uw zorgverzekeraar.