Carbon laser peeling

1320nm Pico Laser 


Hccdf73d31f554cdd9d18f677bb2549e74
Hd6875318c1e5432c92a5d2798ff1f438g

Carbon Laser Peeling

Wat doet het precies?

De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van rimpels, grove poriën, acne en littekentjes, schimmelnagels en het herstellen van een vette huid. De Carbon Laser stimuleert de huid waar elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen.

De Carbon Laser Peeling bestaat uit twee facetten. De Carbon Peeling (een koolstof mengsel met diverse mineralen) pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor zuiverende werking en versteviging. De PicoSecond Laser (om de peeling van de huid te ´schieten´) richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep in de huid door, wat er voor zorgt dat de collageen productie zal verbeteren en de talgproductie zal verminderen. Deze power combinatie zorgt voor een prachtig resultaat. Daarnaast is de Carbon Laser Peeling zeer effectief in het beheersen van talg afscheiding, wat het dus een geschikte behandeling maakt voor de vette en ontstekingsgevoelige (acne) huid.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling met de laser krijgt u een speciale bril op om uw ogen te beschermen tegen het laserlicht. De behandeling wordt gestart met het grondig reinigen van de huid. Vervolgens zal de Carbon Peeling worden aangebracht. Dit koolstofmengsel met mineralen moet ongeveer 5 minuten intrekken waarna de peeling met de laser plaatsvindt. Door de warmte van de laser zal het Carbon verdampen en hierdoor kan de huid gezuiverd worden van dode huidcellen en onzuiverheden. De behandeling helpt de teint egaler te maken en onzuiverheden te verminderen.
De behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur. De behandeling is toe te passen op zowel de jonge als de rijpere huid.

Verbluffende resultaten

De Carbon Laser Peeling kunt U het hele jaar door ondergaan,

zonder dat U zichzelf een week niet in het openbaar kunt vertonen.

We raden deze behandeling aan voor huidversteviging, het behandelen

van een vette huid en het verminderen van grove of verstopte poriën.

In de zomer zijn onze poriën vaker verstopt door het gebruik van

zonnecrème de zuiverende werking van de Carbon Laser Peeling zorgt

dan ook tevens voor een grondige reiniging.

Behandelingskuur

Hoewel het resultaat na één behandeling al duidelijk zichtbaar kan zijn, raden wij een kuur aan van minimaal 5 á 6 behandelingen voor een optimaal resultaat. Tussen de behandelingen plannen we een tussentijd van 2 tot 4 weken.

Na elke behandeling wordt er een lichte laag Alhydran aangebracht (en geadviseerd)  op de behandelde huidzone.

Dit is ter bescherming en optimalisering van de huid.

RIMPELBEHANDELING

Voor huidverstrakking, verminderen van rimpels en fijne lijnen hebben wij een speciale carbon filter. Dit is een aparte laserbehandeling die kleine stukjes van de huid kan behandelen. 

Carbon Laser Peeling:


Gehele gezicht € 75,-

Gehele gezicht en hals € 125,-

Gehele gezicht, hals en decolleté € 175,-