Eyelashes

Eyelashes

IMG-20230117-WA0018
27f4c148fdc4addffc2ee2abaf6cc49a
1aa
32718
m_604d3f3e284e99a523ec13c8
Are Lash Extensions worth it & how long do they last
eyelash-at-home-eyelash-eyebrows-eyelash-and-eyebrows-lvl-extensions-l
how-to-grow-thicker-and-longer-lashes-feat

Lash Volume Lift


Is een behandeling waarbij je de wimpers lift en krult zonder gebruik van tweezers, klemmen of wimperextensions. Perfect Eyelash werkt met silicone pads en milde, maar effectieve lotions en instrumenten die geen schade richten aan de natuurlijke wimpers. Lash Volume Lift zal voor extra volume van de wimpers zorgen door keratine, collageen en vitamine E.

Als finishing touch kun je de wimpers verven voor een perfecte, maar natuurlijke, look!


Hoe lang blijft Lash lift goed?


Lash Lifting (LVL)

De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen. Heb je een langzame groeicyclus, dan kan het resultaat bijvoorbeeld wel 8 weken zichtbaar blijven.


Wat mag je niet doen als je een Lash Lifting hebt gehad?

Vergeet niet om make-up de eerste dag na de behandeling te vermijden, zodat de permanent zich goed kan vestigen. Zodra de eerste 24 uur zijn verstreken, is het gebruik van mascara prima. Probeer het gebruik van waterdichte mascara te vermijden om het resultaat of de duurzaamheid van de wimperlift niet te verminderen.


Hoe lang mag je niet douchen na Lash lift?

De eerste 24 uur na de behandeling niet douche en naar de sauna gaan. De wimpers mogen de eerste 24 uur op geen enkele manier nat worden, anders kunnen de wimpers gaan zakken en vervaagd de krul. De eerste 24 uur geen oogmake-up gebruiken, anders kan de krul vervagen of kan er een reactie ontstaan.


Prijs € 35,-