Carboxytherapie

Carboxytherapie

carboxy-therapie-173x300
carboxytherapie
Eyecon-min-1024x840
index1
RECLAM CARBOXY VLINDER
huidbehandelingen


Carboxytherapie


Wanneer we ouder worden is dit helaas te zien aan onze huid.

De huid ziet er dof uit en gaat vaak meer lijnen en rimpels tonen. Gelukkig bij Delicae komt er geen operatie aan te pas en blazen wij letterlijk nieuw leven in uw huid. Bij Deliciae maken wij gebruik van de meeste innovatieve behandelingen op het gebied van huidverjonging en verbetering! Hiervoor is Carboxytherapie de oplossing. Vrij wel pijnloos en direct resultaat!

Carboxytherapie behandeling

Tijdens deze behandeling wordt er kooldioxide geinjecteerd in uw huid. Deze stof is van nature al aanwezig in uw lichaam, wat ervoor zorgt dat deze direct wordt geaccepteerd door uw huidweefsel en hierdoor geen enkele schade kan aanrichten.

Carboxytherapie bij Deliciae

Onze therapeuten injecteren tijdens de behandeling kooldioxide onder uw huid waar het probleem zich voordoet. Door de verhoogde kooldioxide concentratie gaat uw lichaam aan de slag om dit te compenseren door meer zuurstof te transporteren naar het behandelde gebied. Hierdoor vernieuwt uw huid zich in hoog tempo. Denk hier aan een verbeterde huidstructuur, een frisse uitstraling, maar vooral verjongend!

Voor- en nazorg bij carboxytherapie

U hoeft nergens rekening mee te houden voordat u deze behandeling ondergaat. Wat wij voorafgaande aan de behandeling zullen doen is een intakegesprek met een van onze deskundige therapeuten. Tijdens dit gesprek kunt u ons alle vragen stellen en worden de verwachtingen besproken. De doordloeding wordt optimaal gestimuleerd dankzij deze behandeling waardoor de huid iets rozee/rood eruit kan gaan zien. U moet echter wel rekening houden dat u niet in 1 dag ouder wordt, dus ook niet met 1 behandeling jonger zult worden. Laat u goed adviseren en kom vaker langs om een stralende huid te krijgen en te behouden!

Contact Deliciae voor de Carboxytherapie behandeling

hebt u vervelende huidproblemen en wilt u graag weer een frisser en jonger uiterlijk? Maar bent u vooral klaar met uw doffe en vermoeiende uiterlijk? Neem dan contact met Deliciae! Maak vandaag nog een afspraak voor een huidverjongingsbehandeling bij een van onze ervaren therapeuten. Samen met u kijken we tijdens een intakegesprek naar de mogelijkheden van de carboxy behandeling. Wij stellen vast hoeveel behandelingen u ongeveer nodig heeft en hoevveel het gaat kosten.

Wij verwelkomen u graag op onze locatie!


Tarieven             Één behandeling  Pakket van 6 behandelingen

Carboxytherapie  € 90               € 450

EyeCon (ogen)    € 125              € 650


Nu tot en met 1 augustus 2022 25% korting op de behandelingen!


Duur van de behandeling:
20 minuten


Interval:
2 weken


Voor een optimaal resultaat:
6 – 10 behandelingen*

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.