Green sea peeling

KRX Aesthetics

KRX Aesthetics,staat voor Korean Prescription (rx). Cosmeceuticals met een zeer hoog gehalte aan werkzame ingredienten. Veelal 100% vegan of natuurlijk. Volledig gericht op het aanpakken van verschillende huidproblemen. KRX richt zich op professionele salon- en klinische producten.


KRX Aesthetics werkt samen met de beste Medical Skin Professionals om veilige en effectieve producten te kunnen formuleren. De producten worden vervaardigd in een KFDA en ISO gecertificeerd laboratorium, zijn opgenomen in het CPNP en bij het Maleisische ministerie van Volksgezondheid geregistreerd. KRX is lid van de Korean Vegan Association en heeft een holistische werkvisie.
GreenSea PeelWat is een Green SeaPeel?

Een 100% biologischepeeling zonder chemische middelen en/of zuren om uw huid op eennatuurlijke manier te helpen vernieuwen en te verjongen. Het productwordt puur uit de zee geoogst en bestaat uit oa: DurvillaeaAntarctica-extract, algenextract en ‘gehydrolyseerde siliciumspicula’s’. Spicula zijn de microscopische naaldjes van eengedroogde zoetwaterspons, die zorgen voor een milde en gecontroleerdeontstekingsreactie in de huid met een huidvernieuwing alseindresultaat.

Voor de voeding enverzachting wordt er een poederoplossing van hyaluronzuur, glucaan enallantoïne gemengd met een activator. Dit mengsel wordt op de huidals masker aangebracht en kort in de huid gewreven. De huid zal -netals bij micronaaldjes- worden gestimuleerd en zal hierdoor debovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderen.

In tegenstelling totchemische peelings (welke gebaseerd zijn op pH en zuurgraad), werktde Green Sea Peeling door cellen te stimuleren, oude huidcellen teontgiften en nieuwe huidcellen te herstellen.

Voor wie is dezebehandeling geschikt?

Voor alle huidtypen

Voor fijne lijntjes,rimpels

Voorouderdomsvlekken, hyperpigmentatie, melisma

Voor dikke,verhoornde, ruwe huid

Voor een vette huid,overmatig talg

Voor acne huid,onzuiverheden, grove poriën

Voordelen van deGreen Sea Peel

Ziet uw huid erfrisser, egaler en stralender uit.

Heeft de huid eenmooie en glanzende huidstructuur

Is de diepte vanrimpels en lijnen aanzienlijk verminderd

Heeft u gladdere enstrakkere huid

Wordt de productievan collageen, elastine en hyaluron verhoogd

Is de huid helderder

Zijnouderdomsvlekken, pigmentvlekken en verkleuring vervaagd

Is de onrustige huidgekalmeerd

Zijn er minderonzuiverheden en is kans op verstoppingen verkleind, doordat de dodehuidcellen van de huid zijn verwijderd

Zal uw huid in staatzijn meer vocht vast te houden


Contraindicaties:

Jonger dan 18jaar

Open wonden,nat eczeem

Melanomen,kwaadaardige moeder vlekken, kanker specifiek huidkanker tot 5 jaarna genezen verklaring

Epilepsie,Hart- en vaatafwijkingen, extreem lage bloeddruk

Verhoogdegevoeligheid voor licht en/of door medicijngebruik (antibiotica/stjanskruid), altijd in overleg arts

Actievezweer, schimmels (virale) huid infectie, psoriasis, eczeem, uitslagof geïrriteerde huid in het te behandelen gebied

ActieveHerpes (Koortslip), Lupus, Aids of HIV

Bepaaldeauto-immuun ziekten, stofwisselingsziekte

Diabetes,tenzij deze onder controle is

Allergie voorschelpen of algen

Zwangerschapof borstvoeding

Extreem lagebloeddruk

Bij gebruikvan roaccutane (vitamine A-derivaat tijdens anti-acne behandeling,isotretinoïne of retinoiden , hydro-cortison gebruik (korter dan 6maand geleden)

Zonverbrandehuid, extreem gevoelige huid, open wondjes

Botox offillers tot 3 weken na injecteren

Behandelingmet huidverjongende eigenschappen

Destofwisseling van de cellen werken langzamer naarmate de huid ouderwordt. Hierdoor verouderd en verslapt de huid. Een peelingstimuleert celvernieuwing en verwijderd de dode huidcellen. Doortoepassing van de juiste peeling kan het proces van huidverouderingworden omgekeerd en de gehele huidstructuur verbeteren. Hierdoornemen pigmentvlekken af, worden poriën minder zichtbaar en ziet dehuid er frisser en egaler uit.


Behandelingin de praktijk:

Korte huidanalyse enbespreking van uw huidwensen

Oppervlaktereiniging

Skin prep om lossedode huidcellen, talg, vet en vuil van de huid te verwijderen

Aanbrengen van GreenSea Peel (inwerktijd 15 min. waarneming: licht tintelend gevoel)

Na inwerktijd wordde peeling voorzichtig met natte koele sponsjes verwijderd.

Aanbrengen van eenvliesmasker

Ter kalmering van dehuid wordt de behandeling afgerond met een post peel creme en SPF

Huid- en productadvies voor thuis


Advies:

Voor sommige klantenvolstaat 1 Green Sea Peel behandeling, andere hebben meerderebehandelingen nodig. Dit is afhankelijk van de huidconditie enhuidprobleem. Over het algemeen, is het resultaat al na debehandeling zichtbaar.


De kans bestaat datde huid zich na dag 2 gaat vervellen daarom is het uiteindelijkebehandelresultaat pas na 1-2 weken goed zichtbaar.

De kracht van eenpeeling zit hem in de herhaling.

Het aanmaken vancollageen en elastine is een proces.

Een behandeling kanom de 2 weken uitgevoerd worden met een maximum van 4 keer. Daarnadient u 60 dagen te wachten met een behandeling.

Onderhoudsfase:

het is mogelijk om 1a 2 keer per jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

60 minutenMet de Green Sea Peel wordt de huid diep gereinigd en maakt de opperhuid een nieuw laagje aan.


KRX Green Sea Peel – sterker dan een kruidenpeel

Een 100% biologische peeling zonder chemische middelen en/of zuren om uw huid op een natuurlijke manier te helpen vernieuwen en te verjongen. Het product wordt puur uit de zee geoogst en bestaat uit oa: Durvillaea Antarctica-extract, algenextract en ‘gehydrolyseerdesilicium spicula’s’. Spicula zijn de microscopische naaldjes van een gedroogde zoetwaterspons, die zorgen voor een milde en gecontroleerde ontstekingsreactie in de huid met een huidvernieuwing als eindresultaat.

Voor de voeding en verzachting wordt er een poederoplossing vanhyaluronzuur, glucaan en allantoïnegemengd met een activator. Dit mengsel wordt op de huid als masker aangebracht en kort in de huid gewreven. De huid zal -net als bij micronaaldjes- worden gestimuleerd en zal hierdoor de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderen.

In tegenstelling tot chemische peelings (welke gebaseerd zijn op pH en zuurgraad), werkt de Green Sea Peeling door cellen te stimuleren, oude huidcellen te ontgiften en nieuwe huidcellen te herstellen.


Voor wie is deze behandeling geschikt?

  • Voor alle huidtypen
  • Voor fijne lijntjes, rimpels
  • Voor ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie, melisma
  • Voor dikke, verhoornde, ruwe huid
  • Voor een vette huid, overmatig talg
  • Voor acne huid, onzuiverheden, grove poriën

Behandeling met huidverjongende eigenschappen

De stofwisseling van de cellen werken langzamer naarmate de huid ouder wordt. Hierdoor verouderd en verslapt de huid. Een peeling stimuleert celvernieuwing en verwijderd de dode huidcellen. Door toepassing van de juiste peeling kan het proces van huidveroudering worden omgekeerd en de gehele huidstructuur verbeteren. Hierdoor nemen pigmentvlekken af, worden poriën minder zichtbaar en ziet de huid er frisser en egaler uit.

Overtollig talg en dode huidcellen worden verwijderd zodat er weer een nieuwe, frisse en egale huid tevoorschijn komt. De huid wordt gladder, jonger en heeft een mooie natuurlijke gezonde glans.

Kan uiteraard als eenmalige behandeling maar een kuur zou beter zijn, met nog meer resultaat. Voor het beste resultaat is een kuurverband aan te raden.

Afhankelijk van de conditie van de huid en/of huidprobleem zullen er ongeveer 3 tot 6 behandelingen nodig zijn met een tussen pose variërend tussen de 21 en 28 dagen.

Ideale behandeling voor een vette onzuivere huid, acné, rokershuid, pigmentatie problemen, of gewoon om de huid volledig op te frissen.

Ideaal in voor- en najaar, zomerperiode kan behandeld worden mits de huid zeer goed beschermt wordt voor de zon.


Prijs €100,-