Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur fillers

hyuluronzuur-pen

Wat is een Hyaluron pen?


Een behandeling met een hyaluron pen is een filler behandeling zonder naald. De pen behandeld lippen, rimpels, rokerslijntjes, neus-lip plooien en marionetlijntjes snel en zonder pijn. De Hyaluron pen werkt op basis van hoge luchtdruk. Hierdoor wordt de hyaluronzuur op een mooie gelijkmatige onderhuids verdeeld.(zie foto).


Hier een filmpje van het gebruik van de Hyaluron pen (filler zonder naald)

Oorzaken achteruitgang huid?


De huid neemt door verschillende oorzaken rond het 30 levensjaar in elastische tijd af. Enkele belangrijke oorzaken hierin zijn roken, lucht vervuiling, afname van hormonen en beschadiging door de zon. U huid die van nature hyaluron zuur bevat neemt naar gelang u leeftijd en door deze eerder genoemde oorzaken af. Door dit gegeven houdt de huid minder vocht en vet vast. Dit kunt u oplossen tijdelijke fillers die rimpels vervagen en het volume herstelt.


De behandelgebieden met de hyaluron pen


Marionetlijnen:

Dit zijn de lijntjes die vanaf de mondhoeken naar de onderkaak lopen. Dit ontstaat door ouderdom maar kan ook ontstaan wanneer men veel afvalt.

Rokerslijntjes:

Dit zijn verticale lijntjes op de bovenlip. Deze lijntjes worden dieper met het ouder worden en niet-rokers kunnen hier trouwens ook last van krijgen wanneer men herhaaldelijk tuit met de lippen.

Opvullen van de lippen:

Het is bekent dat met het ouder worden het volume en de uitstraling van de lippen minder wordt. U krijgt hierdoor een mindere uitstraling dit kunt u verhelpen met fillers hierdoor neemt de jeugdige uitstraling van u gezicht weer toe.

Neus-lip plooi:

Deze plooien lopen van de vleugels van de neus naar de mondhoeken en noemt men met een duur wordt nasolabiale lijnen. Deze kunnen door de jaren heen door het vele lachen duidelijker zichtbaar worden.

Zie hier grafisch weergegeven de verdeling onder de huid van het hyaluronzuur d.m.v. een hyaluron pen.

Het verschil in bereik weergegeven.

Deze behandeling met deze hyaluron pen is een methode waarbij er geen naald aan te pas komt. De hyaluronzuur schiet door de eerste huidlagen d.m.v. hoge luchtdruk. Dit is geheel pijnloos u kunt slechts een beetje van het moment schrikken. Deze methode is zeer geschikt om het gezicht of de lippen mee te behandelen daar deze methode veilig en pijnloos is.


Fillers werden in het verleden gebruikt om lichaamsvormen te herstellen na het ondergaan van een chirurgische ingreep. Nu worden fillers gebruikt om veroudering oftewel anti-aging tegen te gaan. Wat een filler (tijdelijk) doet is het vervagen van rimpels doordat het natuurlijke vochtvolume van de huid herstelt. Het ingrediënt dat hier verantwoordelijk voor is heet hyaluronzuur en is biologisch afbreekbaar waardoor het op een natuurlijk manier door het lichaam wordt afgebroken en het lichaam verlaat. Fillers worden in vrij kleine hoeveelheden en verdund toegepast op de huid en zorgt hiermee voor een tijdelijke volume boost van u huid.

Het gevolg is een jongere en frissere uitstraling doordat rimpels zo goed als verdwijnen en lippen voller worden. Het resultaat is meteen merkbaar na de behandeling en is op zijn best twee weken na de behandeling. Een huid die egaal is en zwellingen nemen af. Rimpels verminderen met 90 %. Het merk hyaluronzuur dat wij gebruiken is 100% biologisch afbreekbaar. Deze fillers hebben bewezen betrouwbaar en veilig te zijn.


De 8 voordelen van een hyaluron pen:

 1. Gegarandeerd resultaat.
 2. Resultaat houd gemiddeld 4 tot 8 maanden aan (afhankelijk van hoeveelheid uiteraard).
 3. U voelt zich beter doordat u uiterlijk een boost krijgt.
 4. De eigen authentieke look blijft behouden.
 5. Zelf eigenaar van een hyaluron pen.
 6. Bepaal zelf wanneer u de pen gebruikt (of met een vriendin).
 7. Gebruik is pijnloos, mogelijk een schrikmoment van de luchtdruk.
 8. Pen is geschikt voor salon gebruik.


De prijzen van Hyaluronzuur injectie:


1.0 ml = 199,- euro

2.0 ml = 350,- euro


Let op ! Na een behandeling

Wij willen u erop wijzen dat u na een filler behandeling geen alcohol of warme dranken mag drinken. Daarnaast mag u na een filler behandeling de eerste 78 uur niet in de zon of onder de zonnebank. Een advies van ons is om het eerste uur geen make-up of crème te gebruiken. Het effect blijft ongeveer 4 maanden behouden en kan verlengd worden met een nieuwe behandeling.


Belangrijk

Verder willen wij u adviseren om na de behandeling veel water te drinken. Waarom denkt u dan? Nu is het normaal gesproken al verstandig om 1,5 a 2.0 liter water per dag te drinken maar hyaluron heeft de eigenschap water aan zich te binden. Dit komt het volume en vochthuishouding van u gezicht ten goede.


Hoe werkt de hyaluron pen precies?

Waar het op neer komt is dat dit een niet-invasieve manier van behandelen is, men hoeft de huid dus niet met een naald binnen te dringen. De pen werkt op basis van het “silent shot” (stil schot) systeem. De hyaluron schiet door de eerste huidlagen d.m.v luchtdruk. Deze druk bouwt zich op in de pen. Men voelt hier weinig tot niets van. Mensen die de behandeling zijn ondergaan geven aan dat het gevoel lijkt op een elastiekje wat tegen de huid aan komt. De pen verdeeld de hyaluron mooi gelijkmatig onderhuids door het spray effect ook wel het sproei effect genoemd. Door dit systeem hoeft de huid niet gemasseerd te worden en ervaart u geen bobbels onder de huid. Wij werken met hyaluron van goede kwaliteit.


Behandeling niet mogelijk (vraag advies huisarts):

 • Het gebruik van medicatie bloedverdunners
 • Bij zwangerschap
 • Infecties aan de huid
 • Diabetes
 • Een aandoening aan het hart
 • Bij allergische reacties op hyaluron of een eiwitallergie
 • Bij herpes
 • een verzwakt immuunsysteem
 • Bij slechte genezing van wondjes

 

Is het een trend of …..?

Een van de nieuwste trend in de beauty industrie is het opvullen van de lippen (en ook andere gezichtsdelen) die in de loop der jaren hun volume zijn kwijtgeraakt. Wanneer u interesse toont in deze techniek is het belangrijk om u goed in te lezen.


De hyaluron pen?

De hyaluron pen en zijn intrede in de beauty industrie. De pen is eigenlijk helemaal niet zo nieuw als men denkt. In het verleden werd deze pen gebruikt bij mensen met diabetes. De pen schoot insuline in de huid van de diabetici. Nu tientallen jaren later na wetenschappelijk onderzoek wordt de pen gebruikt als filler. De pen schiet nu hyaluronzuur in lippen, het gezicht en de hals zonder naald. De druk die opgebouwd wordt in de pen is sterk genoeg om vloeistof door de huid heen te schieten.

De pen zelf is niet het wondermiddel en claimt dit ook niet te zijn. De techniek is minder ingrijpend dan wanneer men met naalden werkt. Het risico op kneuzingen en zwellingen is met deze techniek heel laag. De techniek wordt gezien als niet-invasief wat inhoudt dat de risico`s op afwijkingen kleiner zijn. De fillers zijn niet permanent. Het effect zal 3 a 4 maanden aanhouden.

Het wondermiddel wat uit de pen komt is hyaluronzuur. Dit is een stofje dat mensen in hun eigen lichaam hebben. Vandaar dat de kans op allergie klein is omdat het van nature aanwezig is. Het stofje is heel goed in het vasthouden van water. Wanneer de leeftijd stijgt houdt de aanwezige hyaluronzuur steeds minder water vast. Het gevolg is minder volle lippen en een gezicht met ouderdomsverschijnselen. Kortom een mindere jeugdige uitstraling.


Het alternatief

In de beauty industrie zijn er twee manieren om huid veroudering tegen te gaan. Dermafillers of botox. Men gebruikt botox om rimpels op te vullen veroorzaakt door de expressie van de spieren in het gezicht. De dermafillers worden gebruikt om het volume terug in het gezicht te brengen.

Er is geen substantie op aarde die meer hydrateerd dan hyaluronzuur. Het is een van nature voorkomende vorm van suiker die naast collageen en elastine fungeert. Het stofje zorgt ervoor dat de huid zijn vorm behoudt en er gehydrateerd uitziet.

Wist u dat: 1 hyaluron molecuul tot wel 1000 keer zijn eigen gewicht in water kan vasthouden.

Wat zijn de bijwerkingen van de Hyaluron pen.

 1. Aangezien de technologie nog relatief nieuw (als filler) is zijn er nog geen effecten op de lange termijn bekend.
 2. Het is duidelijk dat de manieren van injecteren (pen of naald) duidelijk van elkaar verschillen. Dit kunt u goed zien op het plaatje weergegeven op de site. De hyaluron pen is oorspronkelijk geïntroduceerd om diabetes patiënten op een veilige manier insuline te laten inspuiten. Dit geeft wel aan dat er gedegen onderzoek naar de methode gedaan is.


Wilt u toch nog meer informatie over onze Hyluronpen, Fillers dan verwijzen wij u naar onze contact formulier.