Tatoeage weg laseren

1064nm Pico Laser 


Hccdf73d31f554cdd9d18f677bb2549e74
Hd6875318c1e5432c92a5d2798ff1f438g

Heeft u spijt van uw tatoeage? Wilt U graag een cover-up tatoeage? Bij ons kunt u de ongewenste tatoeage veilig laten verwijderen of laten vervagen. Wat het verhaal van Uw tatoeage ook is, wij kunnen op een zorgvuldige en veilige manier ervoor zorgen dat de tatoeage niet of nauwelijks meer zichtbaar is of vervaagd kan worden. Voorafgaand aan de behandeling met de laser krijgt u een speciale bril op om uw ogen te beschermen tegen het laserlicht. 

Het aantal behandelingen is o.a. afhankelijk van de laser die gebruikt wordt en diens instellingen. Daarnaast verschilt het aantal behandelingen per persoon en tatoeage door factoren zoals: de hoeveelheid inkt, de gebruikte inkt, de manier van zetten en de plek van de tattoo.

De kleuren rood, groen en geel zijn goed te behandelen met de PicoSecond laser, echter kan het zo zijn dat deze kleuren nooit helemaal zullen verdwijnen. Wij kunnen daarom ook geen garantie geven op het volledig verwijderen van deze inkt kleuren. Het resultaat is per persoon en per huid(type) erg verschillend.

Factoren die invloed hebben op het aantal behandelingen:

  • Hoeveelheid inkt;

  • De diepte van de tatoeage;

  • Inktsoort;

  • Hoelang U de tatoeage heeft;

  • Individuele lymfe systeem;

  • Littekenweefsel;

  • Kleuren;

  • Huidtype;

  • Locatie van de tatoeage ( hoe dichter bij het hart hoe sneller het pigment meestal kan worden afgevoerd );

  • Hoeveel water U drinkt.

Hoeveel laserbehandelingen heeft u nodig?

Een tatoeage is opgebouwd uit verschillende inktlagen. Tijdens het verwijderen van een tatoeage dringt de laser diep in de inktlagen door en bereikt de onderste inktlaag die opgebouwd is uit inktdeeltjes. De inktdeeltjes worden verpulverd en afgevoerd door de lymfe. Het lichaam heeft minimaal 10 weken de tijd nodig om deze inktdeeltjes op te ruimen. De laser breekt bij een vervolgbehandeling steeds de onderste inktlaag af tot alle lagen zijn behandeld en de tatoeage volledig is verwijderd.

Bij het verwijderen van de tatoeage is het veelal niet mogelijk om een goede indicatie te geven over de periode die nodig is om een tatoeage volledig te verwijdering. Een behandelend specialist kan aan de buitenkant van uw huid niet zien hoeveel inktlagen de tatoeëerder onder de huid heeft aangebracht. Schaduwwerk is een dun laagje, een cover-up tattoo of tribal is vaak extra dik gezet; de behandelingsduur van deze type tatoeages is veel langer. Het lymfesysteem verschilt ook van persoon tot persoon. Professioneel gezette tatoeages zijn vaak dieper gezet dan amateur gezette tatoeages en daarmee moeilijker te verwijderen. Tatoeëerders maken gebruik van verschillende inktpigmenten, sommige inktdeeltjes laten zich makkelijker verwijderen dan anderen. Al deze factoren samen maken het voor de behandelaar niet mogelijk om een 100% inschatting te maken van de behandelingsduur. 

Tatoeage Vervagen

Naast het volledig verwijderen van de tatoeage kunt U ook de tatoeage laten vervagen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om een nieuwe (cover-up) tatoeage te laten zetten over Uw huidige tatoeage. Meestal zijn tussen de 1 - 3 behandelingen voldoende.

Tatoeage verwijderen per behandeling:


- 5 cm2       €35

- 10 cm2      €50

- 15 cm2      €65

- 20 cm2      €80

- 25 cm2      €100

- 30 cm2      €110

- 40 cm2      €125

- 60 cm2      €145

- 80 cm2      €165

- 100 cm2    €185

- 150 cm2    €215

- 200 cm2    €245


* Bovenstaande prijzen zijn een indicatie, aangezien iedere tatoeage anders is.