Carboxy therapie

KRX Aesthetics

KRX Aesthetics,staat voor Korean Prescription (rx). Cosmeceuticals met een zeer hoog gehalte aan werkzame ingredienten. Veelal 100% vegan of natuurlijk. Volledig gericht op het aanpakken van verschillende huidproblemen. KRX richt zich op professionele salon- en klinische producten.


KRX Aesthetics werkt samen met de beste Medical Skin Professionals om veilige en effectieve producten te kunnen formuleren. De producten worden vervaardigd in een KFDA en ISO gecertificeerd laboratorium, zijn opgenomen in het CPNP en bij het Maleisische ministerie van Volksgezondheid geregistreerd. KRX is lid van de Korean Vegan Association en heeft een holistische werkvisie.Carboxy therapieWat is Carboxy therapie?

Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Het zit in de lucht die weinademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bijverbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing van kooldioxide is eenrevolutionair CO2 gel masker om de huid jonger te maken door deze vanbinnenuit van zuurstof te voorzien. De donkere kringen rond de ogenverminderen en de huid wordt strakker en egaler.


Niet voor niets verkiezen beroemdheden deze behandeling boven de meeragressieve en invasieve verjongingsmethoden (lasers, facelifts enz.).


De behandeling

De behandeling start met het reinigen van de huid. Hierna start deCarboxy therapie: de unieke CO2 gel wordt op de huid aangebracht. Degel dringt door tot in de spierlaag, waardoor de spieren van hetgezicht worden versterkt en de bloedvaten worden gevoed. Eenspeciaal activerend Carboxy vliesmasker wordt over de gel op de huidaangebracht. Het masker sluit het geheel af waardoor hetzuurstofgehalte in de huid wordt verhoogd. Er ontstaan gasbubbels opde huid die voelbaar uiteenspatten (kan een prikkelend gevoel geven).De inwerktijd is 20 à 30 minuten.


Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in dehuid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt.

De huid is hierdoor in staat om zich sneller te vernieuwen en kunnencellen beter functioneren. Hierdoor wordt de elastine- encollageenproductie extra gestimuleerd.


De Carboxy therapie behandeling duurt in totaal ongeveer 45 minuten.De behandeling kan tevens worden toegepast in combinatie met o.a.Ultra V-lift masker, cosmetische mesotherapie, microneedling enmicrodermabrasie.


Welke huidproblemen kun je behandelen metCarboxy therapie?


Carboxy therapie is voor bijna ieder huidtype geschikt. Bij bepaaldehuidproblemen of contra-indicaties mag je deze behandeling echterniet zomaar ondergaan. Tijdens de afspraak bepaal ik of debehandeling geschikt is voor jouw huid. Carboxy therapie kan wordeningezet voor het aanpakken van onder meer de volgende huidproblemenen -aandoeningen:


Rimpels enfijne lijntjes

Slappe huiden kaaklijn

Pigment-/ouderdomsvlekjes

Donkerekringen of wallen onder de ogen

Grove poriën,onzuivere huid (acne)

Slechtdoorbloede en/of rokershuid

Littekens

Couperose


Contra-indicaties:

huidkanker, openwondjes, schimmel of virale huidinfecties, hartfalen, zwangerschap,borstvoeding, koorts, bloedstollingsproblemen, onbehandelde hogebloeddruk, tijdens gebruik van isotretinoïne.


Watzijn de voordelen van Carboxy therapie?

De behandeling isvolledig veilig en pijnloos;

Voorziet de huid vanzuurstof;

Zichtbaar resultaatna de eerste behandeling;

De behandeling kanhet gehele jaar worden uitgevoerd, dus ook in de zomermaanden;

Er zijn geenbijwerkingen en er is geen herstelperiode;

De behandelingbevordert de aanmaak van collageen en elastine.

Hoe krijg je eenoptimaal resultaat met de Carboxy therapie?

Na 1 behandeling zieje al een heel mooi resultaat, de textuur van de huid verbetertzichtbaar.

Voor langdurige ende beste resultaten moet de behandeling herhaald worden. Dit verhoogthet effect.


Carboxy therapiewerkt cumulatief, wat betekent dat bij elke opeenvolgende behandelingde resultaten beter worden dan de keer ervoor. Afhankelijk van debeoogde resultaten zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig. Dezebehandelingen dienen met een interval van 1 tot 2 weken te wordenondergaan. Na deze kuur adviseer ik om de behandeling 1x per kwartaalte herhalen.


Om het resultaat(langer) vast te houden, adviseer ik om thuis de salonproducten tegebruiken (krx)


Wat is het resultaat?

Carboxy therapie iseen effectieve methode als het gaat om de aanpak van huidveroudering.Het versterkt collageen en elastine, waardoor de huidstructuurverbetert en de huid gladder wordt en rimpels zichtbaar afnemen. Dehuid wordt daarbij sterker door het herstel van het immuunsysteem.


Carboxy therapiewerkt tevens ontstekingsremmend en kan daardoor perfect ingezetworden bij de behandeling van acne en rosacea.


Na de behandeling:

De behandeling heeftgeen hersteltijd.

Voor het behoud vaneen optimaal resultaat is het van belang om de geadviseerdethuisproducten te gebruiken.


De sleutel tot een stralende, jeugdige huid. Onze revolutionaire naaldvrije CO2-carboxytherapie helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepe hydratatie.


De gel dringt door tot in de spierlaag, waardoor de spieren van het gezicht worden versterkt en de bloedvaten worden gevoed. De huid ziet er na het eerste gebruik veel helderder, frisser, gladder en elastischer uit.

Deze methode is ook effectief bij het verminderen van blauwe plekken, zwellingen, acne en postacne. Carboxytherapie is absoluut veilig voor de problematische en gevoelige huid, omdat de gel een kalmerende en genezende werking heeft. Geschikt voor zowel jonge als ouder wordende huid.

Voordelen van CO2-carboxytherapie: ⠀
voorziet de huid van zuurstof
zichtbaar resultaat na de eerste behandeling
geen bijwerkingen⠀
geen herstelperiode
een van de beste carboxyproducten op de markt
kan in de zomer worden gebruikt

Resultaat:
verbetert het uiterlijk van de huid
verbetert de huidtextuur en kleur
verbetert de huidtint en verhoogt de elasticiteit
rosacea en vasculaire veranderingen vermindert
versterkt de spieren
wallen verdwijnen
rimpels worden gladgestreken
elasticiteit van de huid verbetert
lichter worden van de huid
poriënvernauwing
Acne behandeling
Donkere kringenCarboxytherapie

Carboxytherapie bestaat uit het behandelen van de huid met kooldioxide, het gas dat champagne bubbels geeft. Kooldioxide is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het is van nature aanwezig in het menselijk lichaam. De nieuwste toepassing ervan is het in de huid persen om deze jonger te maken. Carboxytherapie helpt donkere cirkels rond de ogen te verhelpen, de huid helderder maken, de huid strakker te maken en het vet te verminderen. Na en tijdens het behandelen maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor het gebied zich sneller hernieuwt. De cellen functioneren beter en de collageen-en elastine productie in de opperhuid en lederhuid worden gestimuleerd.

Waar wordt carboxytherapie voor gebruikt?

Wallen en donkere kringen

Een serie van 3 tot 6 carboxytherapie behandelingen is vaak genoeg omwallen en donkere kringen te behandelen. Wallen en fijne lijnen onder de ogen verbeteren doordat de huid strakker wordt. Donkere, blauwe kringen verminderen doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Soms worden wallen en donkere kringen ook veroorzaakt door volumeverlies onder de ogen. Dan adviseren we u een behandeling met onze HA filler.

Striae en cellulitis

Voor het verminderen vanstriae en cellulitis adviseren wij minimaal 4 behandelingen met carboxytherapie. Striae worden minder zichtbaar. De kleur van de stretch-marks verbetert. De huid van de striae normaliseert doordat er nieuw flexibel collageen wordt aangemaakt. De huid wordt strakker waardoor de striae niet meer verheven of ribbelig zijn. De striae behandeling met carboxytherapie kan gecombineerd worden met HIFU of microneedling, omdat de resultaten dan nog veel beter zijn.

Het effect van carboxytherapie

Het toedienen van kooldioxide zorgt ervoor dat rode bloedcellen die O2 (zuurstof) via de longen door ons hele lichaam transporteren lokaal gestimuleerd worden. De carboxytherapie zorgt er voor dat deze rode bloedcellen extra zuurstof afgeven in de behandelde zone. Dit wordt het Bohr Effect genoemd.

Het Bohr Effect

CO2 verwijdt de bloedvaten en verhoogt de bloedtoevoer. CO2 penetreert de rode bloedcellen en reageert met zuurstof waardoor HCO3 (waterstofcarbonaat) wordt gegenereerd. Dit verlaagt weer de pH waarde in de rode bloedcellen. Hoe lager de pH waarde, des te meer zuurstof kan er vrijkomen van de oxyhemoglobine. De vrijgegeven zuurstof wordt geabsorbeerd door de weefselcellen en activeert de stofwisseling. Meer zuurstof betekent versterkte en versnelde weefsel regeneratie. Over het algemeen geldt hoe meer zuurstof, hoe intenser het celmetabolisme en des te sterker het zelf herstellend vermogen van de huid in geval van bijvoorbeeld huidveroudering, donkere kringen en littekens.Prijzen

Gezicht & Hals

1 behandeling €100

3 behandelingen €259

5 behandelingen €399

Meerprijs decolleté €35


Oogzone

1 behandeling €55

3 behandelingen €150

5 behandelingen €220


Benen voor + achterkant

1 behandeling €100

3 behandelingen €289

5 behandelingen €449


Billen of buik of love-handles of bovenarmen

1 behandeling €100

3 behandelingen €289

5 behandelingen €449


Voor andere te behandelen delen van het lichaam kunt u contact met ons opnemen.