Onze werkwijze

Totale ontharing met de ICE Diode Laser

IMG_20201001_231003_682
IMG_20201001_231003_685
IMG_20201001_231003_686
IMG_20201001_231003_684
received_265350375751746
received_279157237678764
received_759158811907089

Bij Deliciae begin je altijd met een persoonlijk intakegesprek.


Hierin leggen wij uit wat je kan verwachten, hoe ontharen met de Ice Diode Laser werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling.

Uiteraard nemen wij uw wensen serieus en eventuele specifieke wensen bespreken wij zorgvuldig met u. Daarna kunnen we direct aan de slag met de eerste behandeling.


Voor


Het te behandelen gebied 24 uur van tevoren scheren.


Minimaal 6 weken voorafgaand de behandeling niet te epileren, waxen en gebruik te maken van de epilady. De haarzakjes kunnen hierdoor beschadigen waardoor de behandeling niet optimaal uitgevoerd kan worden.


Het te behandelen gebied vrij te maken van make up, parfums, deodorant, sunblock, essentiële oliën of andere huidlotions. Gekleurde stoffen absorberen het licht. Indien dit niet haalbaar is, kan de specialiste dit alsnog verwijderen.


Tijdens de behandeling brengen onze specialisten het te behandelen gebied aan met een gel op de huid. Deze gel zorgt voor de effectieve werking van het SHR Apparaat. Om tot het gewenste resultaat te komen zijn er gemiddeld tussen de 8 tot 12 behandelingen nodig iedere 4 tot 8 weken. Let op, dit is een indicatie en bij ieder huid en haartype zeer persoonlijk.


Na


Het behandelde gebied wordt door onze specialistes schoongemaakt.


Wij adviseren om de huid de eerste 24 uur totale rust te geven.


Je mag het behandelde gebied zelf scheren (of knippen) wanneer je dat nodig acht. Het behandelde gebied harsen, waxen en epileren is uit den boze, aangezien wij een deel van de haren nodig hebben als geleiding van het ontharen.


Na 24 uur kun je jou dagelijkse bezigheden rustig weer hervatten.Veilig Ontharen


Bij Deliciae wordt uitsluitend gewerkt met de Ice Diode Laser. SHR staat voor Super Hair Removal. Deze unieke methode werkt niet op basis van pigment, in tegenstelling tot ontharen met IPL en laser. Daarom is deze behandeling uitermate geschikt voor dunnere, lichtere haren, rood- en blondharigen en ook voor de meest donkere huidtypes (m.u.v. Negroïde huidtypes). Bij het ontharen met SHR warmen we de haarfollikels met lagere warmte en hogere frequentie lichtflitsen. Dit zorgt ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden en dus geen haar meer produceren. Omdat de kop ijskoud wordt kunt u geen brandwonden meer oplopen en is de behandeling erg prettig.


De voordelen


Door het unieke koelsysteem is de behandeling met de SHR technologie niet te vergelijken met andere lasers of IPL apparaten die zeer pijnlijk zijn. Bewezen is dat ontharing met de SHR technologie behalve 100% pijnloos ook veel effectiever en sneller resultaat brengt dan IPL ontharing. Daarmee is SHR (dat staat voor Safe Hair Removal) de enige definitieve methode die snel en pijnloos is en onder hersteltijd. De behandelingen zijn geschikt voor elk haar- en huidtype (vaak ook voor negroïde huidtypes) en kan het gehele jaar door ook op een zongebruinde huid worden uitgevoerd. Ontharen met SHR is de beste en veiligste methode om definitief van overbeharing af te komen. De behandelingen bij Deliciae worden dan ook enkel uitgevoerd door geschoolde professionals.


Waarom?


Behandeling met de Diode Ice Laser is het gehele jaar mogelijk

100% veilig, ook in de zomer ook op een donkere huid

100% pijnloze ontharing, ja écht pijnloos zelf de bikinilijn

De meest veilige en innovatieve lasertechniek van dit moment

Geschikt voor alle Haar/Huidtypen

Effectiever dan IPL

Géén hersteltijd

Betaalbaarste ontharingskliniek van Nederland

Gratis parkeergelegenheid

Uitstekend bereikbaarheid ook via OV


Afspraak maken?


Wil je graag een afspraak maken?


App dan naar 0651847738 voor een intake gesprek.

(tijdens kantooruren via onze WhatsApp service ( Antwoord binnen 3 uur)


Verdere afspraken, behandelingen en afrekenen verloopt via ons in de praktijk.


Afspraak annuleren of verzetten
Wil je een afspraak annuleren of verzetten? Gelieve 48 uur van te voren, anders zijn wij genoodzaakt de helft van de kosten in rekening te brengen.


KLIK HIER