Oorkaarsen

Oorkaarsen

oorkaarsen-anatomie-oor-768x531
Screenshot_20210216_205745
Workshop-oorkaarsen-768x544

Oorkaarsen


Verbeter uw gehoor en verschoon uw oren binnen een paar minuten!
Veilig en makkelijk in gebruik. Inclusief bescherming en staafjes!


Wat is de functie van een oorkaars ?

Oorkaarsen worden al eeuwenlang toegepast bij diverse klachten aan het oor. Oorkaarsen stimuleren de doorbloeding en lymfestroom in oren, keel, neus- en bijholten.

Oorkaarsen kunnen verlichting geven bij diverse klachten aan het hoofd, zoals verkoudheidsklachten, oorklachten en hoofdpijnen. Degene die ligt, hoort wat geknetter in zijn oor wat een rustgevend gevoel geeft. De warmte die vrijkomt bij het branden van de oorkaars activeert de bloedsomloop in het oor en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Opgehopen vuil uit het oor wordt opgezogen en vind je later terug in de oorkaars.

Hoe werkt een oorkaars ?

Wanneer de oorkaars wordt aangestoken onstaat er een lichte onderdruk, het zogenoemde schoorsteeneffect, dit zorgt voor een licht zuigende werking op het oor. De natuurlijke beweging van de vlam zorgt voor trillingen die samen met de warmte een effect hebben op het trommelvlies en de gehoorgang. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Tijdens de oorkaars behandeling hoor je een ruisend geluid, sommige noemen het het geluid van de zee of een knapperend haardvuurtje. De oorkaars behandeling is daarom heerlijk ontspannend.

Pluspunten:

  • Verschoon geheel uw oor.
  • Bevoordert bloedsomloop .
  • Makkelijk in gebruik.
  • Veilig.
  • Organisch materialen.
  • Helpt tegen diversen klachten. (Oor, hoofd, verkoudheid etc..)


Prijs: 15,- euro