Bamboe massage

Massage behandelingen


Bamboo massage


Tijdens de bamboo massage met houten of bamboe stokken wordt er gemasseerd met een heerlijke olie. Door middel van verschillende rol en druk bewegingen wordt het onderliggende bindweefsel los gemaakt, de doorbloeding aangezet en afvalstofffen afgevoerd. Het is een ontspannende en tevens stimulerende massage, speciaal voor personen die van een massage houden die energie en kracht geeft. De massage helpt stress te verminderen en het lichaam zal na de massage in een betere conditie zijn.


Er wordt gemasseerd naar de 5 elementen:

Water, Vuur, Aarde, Hout en Metaal.

Voor meer informatie hier na klik hierDE BESTE KWALITEIT

Ontdek onze unieke formule


Dag in dag uit alles geven wat erin zit, iedereen heeft een eigen motivatie om maar te blijven rennen en springen. Voor de een is het zijn baan of zijn onderneming en voor de ander zijn het de kinderen of de zorg voor anderen. Door de hectiek en drukte merken we niet eens hoe stressvol onze dagen eigenlijk zijn.


Wij van Deliciae willen u volledig loskoppelen van deze zorgen, al is het maar voor een paar uurtjes of een dag. Ontspannen is niet het doel, maar het middel. Ons doel is u een ervaring bezorgen waardoor u de dagelijkse hectiek volledig los kunt laten.


Ultieme ontspanning verzorgen waardoor de tijd even stil staat.

Prijzen van de Bamboe massages zijn:


30 minuten voor €40,-

45 minuten voor €55,-