Corona
Screenshot_20200312-182427_Word
Screenshot_20200508_024124

Beste klanten,


I.v.m het coronavirus wil ik jullie graag informeren over de maatregelen die ik tref bij mij in de praktijk. Ik desinfecteer alles optimaal na elke behandeling en was mijn handen na elke klant ook worden alle veiligheids maatregelen genomen en disposibels weg gegooit.


Er zijn verschillende meningen over het Coronavirus, toch moet u bij deze klachten je afspraak verzet :
- griep
- koorts
- hoesten
- benauwdheid


Bedankt voor jullie begrip šŸ€


Huid & Laserpraktijk Deliciae


Passie en liefde. Dat loopt als een rode draad door Deliciae heen.

 

Het verhaal begint in 1997. Pascal Kneepkens gaat zijn eerste massagetechnieken aanleren. Jaren later ontwikkelt hij zich verder in de chinese technieken en gaat hij ook als Cosmetisch Therapeut het vak leren. Nu is de tijd rijp om dit alles in de praktijk tot uiting te brengen. Wat eerder nog voor vrienden en bekenden was is nu een professionele praktijk die voor iedereen laagdrempelig en toegankelijk is.

 

Deliciae combineert traditionele Chinese therapieƫn met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Zo verbeteren we uw fysieke gesteldheid Ʃn uw mentale welzijn.


Deliciae staat voor luxe in het latijns en dat is wat u mag verwachten en krijgt.

Wij zijn er voor iedereen, van chirurg tot bouwvakker en van sporter tot zakenvrouw. De praktijk is dagelijks geopend van 13:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Een afspraak buiten de openingstijden is telefonisch te boeken.


Heilzame massage

Onze goed opgeleide masseur geeft u voor een zeer scherpe prijs een heilzame massage. Voor medische klachten die ik niet kan behandelen verwijs ik u door naar een arts, fysiotherapeut of andere specialist.


Onze technieken

In mijn praktijk maak ik veel gebruik van twee bijzonder effectieve massagetechnieken: Tuina en Shiatsu. Beiden zijn afkomstig uit traditionele Chinese medische therapieƫn.


Op Cosmetisch gebied werk ik alleen met de allernieuwste apparatuur. Hiervoor ga ik maandelijks op cursus zodat ik van de allernieuwste technieken op de hoogte blijf.